Czech Masters oznámilo první jména! Vrací se Molinari a Donald, poprvé se v Praze objeví i Dufner

D+D Real Czech Masters
Czech Masters oznámilo první jména! Vrací se Molinari a Donald, poprvé se v Praze objeví i Dufner

Czech Masters, které se letos poprvé uskuteční na PGA National Oaks Prague, přivítá opět po roce Francesca Molinariho a Lukea Donalda. Vůbec poprvé se poté v Praze představí Jason Dufner, majitel pěti titulů z PGA Tour. 


„Jsme rádi, že můžeme českým golfovým fanouškům ukázat dalšího major šampiona. Každý rok chceme do Česka nalákat neokoukanou tvář a to se nám i letos podařilo. Jsme také rádi, že po loňské účasti znovu dorazí Luke Donald a Francesco Molinari. Vedle nich přijedou také nejlepší hráči DP World Tour, diváci se tak mají opět na co těšit,“ sdělil prostřednictvím oficiálních stránek turnaje majitel promotérské společnosti Relmost Petr Dědek.

Francesco Molinari a Luke Donald se na turnaji představí podruhé, zkušenosti s novým hřištěm ale samozřejmě nemají. Budou tak ve stejné pozici jako třetí oznámený Jason Dufner, který do Prahy přijede poprvé.

Sedmačtyřicetiletý rodák z Clevelandu v Ohiu je majitelem pěti titulů z okruhu PGA Tour včetně jednoho majoru. Před jedenácti lety ovládl PGA Championship, když o dvě rány zdolal Jima Furyka. Naposledy se z titulu radoval před sedmi lety na Memorialu.

Od té chvíle ale na titul čeká a na jiném majoru než PGA Championship se neobjevil od roku 2019. Letos odehrál Dufner zatím tři turnaje PGA Tour, cutem ovšem neprošel.

Z českých hráčů se na hřišti PGA National OAKS Prague objeví Filip Mrůzek a Petr Hrubý, který v zámoří dokončuje University of Washington. Pro Hrubého půjde o druhý start v Praze v rámci DP World Tour, Mrůzek si D+D Real Czech Masters zahraje již podeváté.

Organizátoři turnaje zároveň spustili prodej vstupenek, které jsou od dnešního dne k dostání v síti Ticketportal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený D+D REAL CZECH MASTERS (@czechmastersofficial)